Auberginecurry met paneer
Auberginecurry met paneer, een kruidig vegetarisch gerecht uit de Indiase keuken. De paneer maak je eenvoudig zelf (recept) en deze is voldoende om twee keer een tweepersoonsgerecht mee te maken.
koken met puur natuurlijke ingrediënten
Auberginecurry met paneer, een kruidig vegetarisch gerecht uit de Indiase keuken. De paneer maak je eenvoudig zelf (recept) en deze is voldoende om twee keer een tweepersoonsgerecht mee te maken.
Ananassalade is een eenvoudige, smaakvolle salade uit de Indonesische keuken. Met slechts een paar ingrediënten maak je deze salade en zet je dit lekkere bijgerecht op tafel.
Chapati’s zijn een soort platbroden en zijn lekker bij curry’s maar ook prima te gebruiken om te vullen. Ze lijken op de Mexicaanse tortilla die in ons land veel bekender is.
Naan mag eigenlijk bij een goede curry niet ontbreken. Het is een makkelijk te maken smaakvol broodje.
Nasi met zoete aardappel, ik zou het zelf niet direct verzonnen hebben. Maar deze combinatie is wel erg goed. Het is een lekker vegetarisch nasi-gerecht.
De Vietnamese keuken is ontstaan uit een mix van de keukens van omringende landen en kent daarnaast een grote invloed van de Franse keuken.
De Belgische keuken maakt bij voorkeur gebruik van regionale producten. In verschillende streken zijn regionale gerechten ontstaan.
De Griekse keuken is een traditioneel Mediterraanse keuken. Er wordt gebruik gemaakt van verse ingrediënten van het land of uit de zee.
De Oostenrijkse keuken is van origine een boerenkeuken. Door de geschiedenis kent de keuken vele Italiaanse, Hongaarse en Boheemse invloeden.
De Nederlandse keuken is van oorsprong een boerenkeuken. Door de eeuwen heen is de keuken beïnvloedt door Aziatische en Arabische landen en de koloniale gebieden.
Beukenzwammen (shimeji’s) ontlenen hun naam aan het feit dat ze vooral op beuken groeien.