• Vongole

  • Ravioli

  • Tulbandjes

  • Aardbeienrol

Copyright 2019 - Mijn keukenschrift

Wasabipuree

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Bijgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

1 kg aardappels, geschild en in even grote stukken; 100 ml melk; 50 gram boter; 2 eetlepels slagroom of crème fraîche; 1 eetlepel wasabipasta

Bereiding

  • Kook of stoom de aardappels gaar. Giet af en doe ze terug in de pan.

  • Voeg de melk, boter en room toe. Pureer de aardappels met een elektrische mixer, eerst kort op de laagste snelheid, dan kort op hoge snelheid tot de puree glad is.

  • Klop de wasabipasta erdoor en breng royaal op smaak met zout en peper.

Bereidingstijd

30 minuten

Opmerkingen

delicious.

f t g m