• Vongole

  • Ravioli

  • Tulbandjes

  • Aardbeienrol

Copyright 2019 - Mijn keukenschrift

Radijsjessoep

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Voorgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

2 bosjes verse radijs; 2 sjalotten, fijngehakt; 4 aardappelen, grof geraspt; 2 eetlepels boter; 1 liter groentenbouillon (tablet); 2 dl kookroom; peper

Extra nodig: staafmixer

Bereiding

  • De radijs en het blad wassen en fijnsnijden.

  • Fruit de sjalotten in de boter.

  • Stoof de aardappelen een paar minuten mee.

  • Schenk de warme bouillon erbij en laat de soep 30 minuten zachtjes koken.

  • Breng op smaak met peper en pureer met de staafmixer.

  • Voeg de room toe en warm nog even goed door.

Bereidingstijd

35 minuten

Opmerkingen

-

Bron

Eigen recept

f t g m