• Vongole

  • Ravioli

  • Tulbandjes

  • Aardbeienrol

Copyright 2019 - Mijn keukenschrift

Pizzakoekjes

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Voor 40 stuks

Ingrediënten 

10 plakjes diepvries bladerdeeg; circa 1,5 dl gekruide tomatensaus; 2 theelepels oregano; 50 gram dun gesneden chorizoworst of salami; 150 gram geraspte belegen Goudse kaas

Bereiding

  • Laat het bladerdeeg in circa 10 minuten ontdooien.

  • Bestrijk de deegplakjes met tomatensaus en bestrooi ze met oregano. Snijd elk deegplakje in vieren en leg op ieder stukje een half plakje worst. Leg de pizzakoekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi ze dik met kaas.

  • Verwarm de oven voor op 200°C.

  • Bak de pizzakoekjes in het midden van de oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar. Serveer ze warm of koud.

Bereidingstijd

35 minuten

Opmerkingen

-

Bron

Lekker uit de oven - Het Nederlands Zuivelbureau

f t g m