Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Eieren gevuld met rode pesto en garnalen

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Voor 12 stuks

Ingrediënten 

6 eieren (middel groot); 50 gram rode pesto; 2 eetlepels yoghurtmayonaise; zout; (versgemalen) zwarte peper; 30 gram (Hollandse)garnalen

Extra nodig: spuitzak (met kartelmond met grote opening)

Bereiding

  • Eieren in circa 10 minuten hard koken. Laten schrikken onder koud water, iets laten afkoelen en pellen.

  • Eieren overlangs halveren. Eierdooiers eruit scheppen, in kom doen en fijnprakken. Pesto en yoghurtmayonaise erdoor roeren en blijven roeren tot egaal, stevig mengsel ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper.

  • Mengsel overdoen in spuitzak en tot gebruik in koelkast leggen.

  • Eiwithelften volspuiten met flinke toef van pestovulling. Garnalen erover verdelen. Gevulde eieren op schaal zetten.

Bereidingstijd

25 minuten

Opmerkingen

-

Bron

AllerHande

f t g m