Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Peperonata

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Italiaans bijgerecht voor 4 personen

Image  

Ingrediënten 

6 eetlepels olijfolie; 2 rode paprika's, gehalveerd, zaadlijsten verwijderd, in lange repen; 2 groene paprika's, gehalveerd, zaadlijsten verwijderd, in lange repen; 2 oranje of gele paprika's, gehalveerd, zaadlijsten verwijderd, in lange repen; 4 eetlepels rode wijnazijn; 2 eetlepels fijne kristalsuiker; zout

Bereiding

  • Verhit de olijfolie in een pan met dikke bodem. Voeg de paprikarepen toe, schep ze goed om zodat ze rondom met olie zijn bedekt. Stoof ze op laag vuur met de deksel op de pan in circa 30 minuten gaar.

  • Neem de pan van het vuur en roer de azijn, suiker en zout naar smaak erdoor.

Bereidingstijd

40 minuten

Opmerkingen

-

Bron

Tip Culinair

f t g m