Copyright 2019 - Mijn keukenschrift

Andijvie met ketjap, rode peper & taugé

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Bijgerecht voor 4 personen

Ingrediënten

1 struik andijvie; 1 teen knoflook; 1 rode peper; 3 eetlepels zonnebloemolie; 2 eetlepels ketjap manis; 125 gram taugé

Bereiding

  • Snijd de harde onderkant van de struik andijvie. Was de andijviebladeren en scheur ze in grove stukken.

  • Snijd de knoflook grof en snijd de rode peper in reepjes.

  • Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de knoflook en de peper 1 minuut.

  • Voeg de andijvie in delen toe, wacht tussendoor steeds tot het eerdere deel een beetje geslonken is. Roerbak de andijvie op hoog vuur in circa 3 minuten.

  • Breng de andijvie op smaak met de ketjap en peper en zout. Schep op het laatste moment de taugé erdoor.

Bereidingstijd

10 minuten

Opmerkingen

-

Bron

AllerHande

f t g m