Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Ui-bloedsinaasappelsalade met olijfolie

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bijgerecht voor 2 personen

Ingrediënten 

4 bloedsinaasappels; 1 of 2 kleine zoete witte uien, gepeld; olijfolie extra vergine; versgemalen zwarte peper

Bereiding

  • Snij de kapjes van de sinaasappels, zet het vlakke deel op een snijplank en snij met een zeer scherp mes de schil van de sinaasapppel. Zorg dat je ook het wit van de schil verwijdert. Snij de sinaasappels in dunne plakjes, verwijder pitjes en rangschik de plakjes op een mooi bord, waarbij ze elkaar een beetje overlappen.

  • Snij de uien in dunne ringen en leg ze boven op de sinaasappels. Lepel er olie over en maal er peper over.

Bereidingstijd

15 minuten

Opmerkingen

-

Bron

ELLE Eten

f t g m