Copyright 2019 - Mijn keukenschrift

Bleekselderij met limoen-tijmolie

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bijgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

1 struik bleekselderij; olijfolie; sap van 2 limoenen; rasp van 1 limoen; de blaadjes van 3 takjes verse tijm; Parmezaanse kaas; peper; zout

Bereiding

  • Maak de bleekselderij schoon en halveer de stengels.

  • Bak de stengels in een beetje olijfolie aan; voeg sap en rasp van 1 limoen en de helft van de tijm toe. Laat op laag vuur in 7 minuten beetgaar worden.

  • Haal uit de pan, besprenkel met de rest van het limoensap en bestrooi met de rest van de tijm. Schaaf desgewenst Parmezaan erover en bestrooi met peper en zout.

Bereidingstijd

15 minuten

Opmerkingen

Bron

ELLE Eten

f t g m