Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Broccolisalade met koriander en sesamcroutons

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bijgerecht voor 4 personen

Image

Ingrediënten 

1 bosje koriander, grof gehakt; 4 sneetjes (maïs)brood; sesamolie; 2 pakjes aspergebroccoli of 450 gram broccoli; arachide-olie; 4 theelepels sambal oelek; 100 ml sinaasappelsap

Bereiding

  • Snij de korsten van de sneetjes brood en snij in vieren. Bestrijk de stukjes brood met ruim sesamolie en toast de croutons goudbruin in de oven.

  • Roerbak de broccoli op hoog vuur met de sambal en blus af met sinaasappelsap.

  • Schep in een schaal, bestrooi met koriander en croutons en serveer.

Bereidingstijd

15 minuten

Opmerkingen

-

Bron

ELLE Eten

f t g m