Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

"Oosterse" spitskool

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bijgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

2 uien; 2 theelepels kerriepoeder; 1 eetlepel olie; 1 kleine spitskool; beetje zout; 2 bananen; paar eetlepels geraspte kokos; eventueel scheutje gembersiroop

Bereiding

  • Snijd de uien klein en fruit de uien met de kerriepoeder in de olie.

  • Doe hierna de fijngesneden kool in de pan en fruit deze mee tot hij zacht is, voeg zout toe.

  • Voeg in plakjes gesneden banaan toe en warm deze mee.

  • Strooi de geraspte kokos over de spitskool.

  • Eventueel kan naar eigen smaak nog gembersiroop worden toegevoegd.

Bereidingstijd

20 minuten

Opmerkingen

De "Oosterse" spitskool is lekker met witte rijst en kipfilet.

Bron

Vlooswijk Fruit

f t g m