Copyright 2017 - Mijn keukenschrift

Aardappelsoep met gerookte forel

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Voorgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

500 gram kruimige aardappels ; 1 groentenbouillontablet;125 gram gerookte forelfilets; 15 sprietjes knoflookbieslook; 1 flesje Leffe blond (33 cl Belgisch bier); 125 ml crème fraîche; zout; (versgemalen) peper

Extra nodig: keukenmachine

Lees meer: Aardappelsoep met gerookte forel

Australische courgettesoep met hot curry en koriander

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief

Voorgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

2 eetlepels extra vierge olijfolie; 1 rode ui, fijngesneden; 2 teentjes knoflook, geperst; 2 eetlepels hot currypoeder + extra om te serveren; 3 eetlepels rijst; 500 gram courgettes, fijngesneden; 1 liter kippenbouillon (van tablet of uit een pot); zout; versgemalen peper; 4 eetlepels fijngesneden verse koriander; 4-6 eetlepels Griekse yoghurt

Lees meer: Australische courgettesoep met hot curry en koriander

Biersoep met gekarameliseerde ui

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Voorgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

2 grote uien; 25 gram boter; 2 eetlepels bruine basterdsuiker; 1 theelepel tijm; 1 pot vleesfond à 380 ml; 2 flesjes Premium Pilsener à 33 ml; zout; versgemalen zwarte peper; 1 meergranen petit pain; 100 gram geraspte Gruyère kaas

Lees meer: Biersoep met gekarameliseerde ui

f t g m