Copyright 2017 - Mijn keukenschrift

Hertenbiefstuk met sjalottenjus

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Hoofdgerecht voor 4 personen

Image  

Ingrediënten 

350 ml volle rode wijn; 1 pot wildfond, à 380 ml; 2 eetlepels olijfolie; 50 gram boter; 250 gram sjalotten, gepeld en gehalveerd; 3 cm verse gemberwortel; 2 eetlepels appelstroop; 4 hertenbiefstukjes, op kamertemperatuur; 2 eetlepels verse tijmblaadjes; 1 theelepel gemalen kardemom

Lees meer: Hertenbiefstuk met sjalottenjus

Hertenbiefstukjes met bospaddestoelen

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Bistecca di cervo con funghi

Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

4 hertenbiefstukjes; 2 eetlepels balsamicoazijn; 5 eetlepels olijfolie extra vergine; 1 ui fijngesnipperd; 2 tenen knoflook, fijngehakt; 500 gram gemengde paddenstoelen, in grove stukken; 1 eetlepel verse Italiaanse kruiden, fijngehakt

Lees meer: Hertenbiefstukjes met bospaddestoelen

Stifado met sjalotjes

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Nodig voor 4 personen

1 kilo konijn; 1 fijn gesneden ui; 400 ml witte wijn; 100 ml olijfolie; vier rijpe tomaten; 1 blikje tomatenpuree; peper; zout; 2 laurierblaadjes; 3 tenen knoflook; 6 sjalotten per persoon

Lees meer: Stifado met sjalotjes

f t g m