Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Hertenbiefstuk met sjalottenjus

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Hoofdgerecht voor 4 personen

Image  

Ingrediënten 

350 ml volle rode wijn; 1 pot wildfond, à 380 ml; 2 eetlepels olijfolie; 50 gram boter; 250 gram sjalotten, gepeld en gehalveerd; 3 cm verse gemberwortel; 2 eetlepels appelstroop; 4 hertenbiefstukjes, op kamertemperatuur; 2 eetlepels verse tijmblaadjes; 1 theelepel gemalen kardemom

Lees meer: Hertenbiefstuk met sjalottenjus

Stifado met sjalotjes

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Nodig voor 4 personen

1 kilo konijn; 1 fijn gesneden ui; 400 ml witte wijn; 100 ml olijfolie; vier rijpe tomaten; 1 blikje tomatenpuree; peper; zout; 2 laurierblaadjes; 3 tenen knoflook; 6 sjalotten per persoon

Lees meer: Stifado met sjalotjes

f t g m