Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Pastasalade met kerstomaatjes, radijs en Parmaham

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoofdgerecht voor 2 personen

Ingrediënten

165 gram farfalle; 1 biologische citroen; 5 eetlepels extra vierge olijfolie; versgemalen zwarte peper; zout; 250 gram kerstomaatjes, gehalveerd; 1 bosje radijs, in kwarten; handje basilicum; 70 gram Parmaham, in kleine stukjes; 1 bol buffelmozzarella, in stukjes gescheurd

Bereiding

  • Kook de farfalle beetgaar. Giet de pasta af en spoel af onder koud water.

  • Rasp de schil van de citroen en pers de helft van de citroen uit. Maak een dressing van de olijfolie, 2 eetlepels citroensap, versgemalen zwarte peper en zout.

  • Meng alle ingrediënten met de dressing en de citroenrasp goed doorelkaar

Bereidingstijd

20 minuten

Opmerkingen

-

Bron

-

f t g m