Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Boerensalade met pastrami, winterse paddenstoeltjes, hazelnootjes, spekjes en oude sherry-vinaigrette

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

300 gram pastrami; 300 gram gemengde bospaddenstoelen; half bosje gesnipperde bieslook; kropje lolo rosso; gebakken spekjes; gebakken croutons; gebakken hazelnootjes

Voor de sherry-vinaigrette: 2 eetlepels fijne mosterd; truffelolie; olijfolie; sherry-azijn

Bereiding

  • Begin met de vinaigrette, vermeng de mosterd met de azijn en voeg druppelsgewijs de olie’s toe. Breng op smaak met zout en peper.

  • Bak de bospaddenstoelen aan en breng op smaak met zout, peper en gesnipperde bieslook.

  •  

  • Meng de sla met de spekjes, nootjes en croutons. Dresseer de sla in een diep bordje en leg er de pastrami en de paddenstoeltjes op. Druppel er als laatste wat truffelolie overheen.

Bereidingstijd

15 minuten

Opmerkingen

-

Bron

Proef ...

f t g m