Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Pastasalade met kalkoen en zomergroenten

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

300 gram fusilli; zout; peper; 2 groene paprika's, in stukjes; 2 bosjes radijs, in plakjes; 200 gram kerstomaten, gehalveerd; 300 gram gerookte kalkoenfilet, in reepjes; 1½ dl Bulgaarse yoghurt; 2 theelepels mosterd; 2 eetlepels mayonaise; 1 bakje tuinkers

Bereiding

  • Pasta in ruim kokend water met zout volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Pasta met koud water afspoelen en laten uitlekken.

  • Pasta mengen met paprika, radijs, tomaat en kalkoen.

  • Voor de saus de yoghurt, mosterd, mayonaise, zout en peper mengen. Saus door salade scheppen. Voor serveren met tuinkers bestrooien.

Bereidingstijd

20 minuten

Opmerkingen

-

Bron

Tip Culinair

f t g m