Pastasalade met kalkoen en zomergroenten
- Details
- Hits: 1218
Hoofdgerecht voor 4 personen
Ingrediënten
300 gram fusilli; zout; peper; 2 groene paprika's, in stukjes; 2 bosjes radijs, in plakjes; 200 gram kerstomaten, gehalveerd; 300 gram gerookte kalkoenfilet, in reepjes; 1½ dl Bulgaarse yoghurt; 2 theelepels mosterd; 2 eetlepels mayonaise; 1 bakje tuinkers
Bereiding
-
Pasta in ruim kokend water met zout volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Pasta met koud water afspoelen en laten uitlekken.
-
Pasta mengen met paprika, radijs, tomaat en kalkoen.
-
Voor de saus de yoghurt, mosterd, mayonaise, zout en peper mengen. Saus door salade scheppen. Voor serveren met tuinkers bestrooien.
Bereidingstijd
20 minuten
Opmerkingen
-
Bron
Tip Culinair