Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Pastasalade

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Voor 4-6 personen

Ingrediënten 

500 gram macaroni, bijvoorbeeld spiraalpasta; 250 gram feta, verkruimeld; 250 gram kerstomaatjes, gehalveerd; 250 gram gele pruimtomaatjes, gehalveerd; 80 ml extra vierge olijfolie; 2 eetlepels rode wijnazijn; 125 gram kalamata olijven, ontpit, gehalveerd; 25 gram bladpeterselieblaadjes

Bereiding

  • Kook de pasta el dente in kokend water met zout. Spoel koud onder stromend water en laat uitlekken.

  • Meng de rest van de ingrediënten in een kom door elkaar. Breng op smaak met zeezout en zwarte peper.

  • Schep de pasta vlak voor het serveren door de salade.

Bereidingstijd

20 minuten

Opmerkingen

De gele pruimtomaatjes kunnen ook vervangen worden door minitrospomodori.

Bron

delicious.

f t g m