Copyright 2017 - Mijn keukenschrift

Andalusische visschotel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Spaans hoofdgerecht voor 2 personen

Ingrediënten 

300 gram kabeljauwfilet; zout; peper; 2 uien, in stukken; 100 gram champignons, schoongemaakt en gehalveerd; 1 rode paprika, in reepjes; 1 groene paprika, in reepjes; 2 eetlepels olijfolie; 4 tomaten, ontveld en klein gesneden; 1 teentje knoflook; ½ citroen; 2 eetlepels boter

Lees meer: Andalusische visschotel

Asperges met zalm

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Belgisch hoofdgerecht voor 3 personen

Ingrediënten 

750 gram verse witte asperges, schoongemaakt; 300 gram Noorse zalmfilets, 3 plakken à 1 cm; 3 theelepels limoen- of citroensap; 1 tablet voor 5 dl visbouillon; 2 dl droge witte wijn, zoals Pinot Blanc, Elzas; 1 bosuitje met veel fris groen, gesnipperd; 1½ eetlepel allesbinder; 2 eierdooiers; 4 eetlepels slagroom of crème fraîche; 1 eetlepel fijngesneden dille en/of bieslook

Lees meer: Asperges met zalm

f t g m