Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Kabeljauwpakketjes

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Deze vispakketjes staan in 25 minuten op tafel.

Nodig voor 2 personen

250 gram kabeljauwfilet, in 4 stukken; 4 plakken rauwe ham; 1 eetlepel olijfolie; ½ komkommer, ongeschild en in heel kleine blokjes; 2 tomaten, ontveld en in heel kleine blokjes; 2 lente-uitjes in dunne ringen; zout; peper; 1 eetlepel kappertjes, uitgelekt; 2 eetlepels fijngesneden basilicum

Bereiding

  • Elk stuk kabeljauw in plak rauwe ham rollen en ham met houten prikker vastzetten.

  • Olijfolie verhitten en vispakketjes hierin in circa 10 minuten rondom bruin en krokant bakken.

  • Komkommersalsa: komkommer, tomaat, lente-ui, zout, peper, kappertjes en koriander mengen.

  • Kabeljauwpakketjes met komkommersalsa serveren.

Eet smakelijk!

f t g m