Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Reuzengarnalen met chili en feta

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

500 gram reuzengarnalen (diepvries), ontdooid; 75 gram boter; 3 tenen knoflook, in plakjes; 1 theelepel chilipeper (molentje); 20 gram peterselie, de blaadjes fijngesneden; 200 gram feta

Bereiding

  • Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal.

  • Verhit de boter in een koekenpan of wok en roerbak de garnalen met de knoflook en chilipeper 4 minuten.

  • Voeg de peterselie toe en bak nog 1 minuut.

  • Verkruimel de kaas boven de garnalen en verwarm nog 1 minuut.

  • Serveer in de pan of in een schaal.

Bereidingstijd

20 minuten

Opmerkingen

Lekker met een frisse komkommersalade en pain cereales (brood).

Bron

AllerHande

f t g m