Copyright 2019 - Mijn keukenschrift

Broccoli met zalm en ketjap

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten

600 gram broccoli, in roosjes; 375 gram zalmfilet; 2 eetlepels olie; 1 teen knoflook, fijngesneden; 4 eetlepels ketjap manis

Bereiding

  • Kook de broccoli in water met zout in circa 4 minuten beetgaar. Giet af en laat uitlekken.

  • Snijd ondertussen de zalm in blokjes van circa 2 cm. Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de knoflook 1 minuut. Voeg de blokjes zalm toe en roerbak 3 minuten. Voeg de ketjap, 50 ml water en de broccoli toe en roerbak nog 2 minuten.

  • Verdeel de broccoli met zalm over 4 kommen.

Bereidingstijd

15 minuten

Opmerkingen

Lekker met eiermie of basmatirijst.

Bron

AllerHande

f t g m