Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Kalkoenfilet met paprika en ananas

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoofdgerecht voor 2 personen

Ingrediënten 

300 gram kalkoenfilet; 1 groene paprika; 2 schijven ananas; 20 gram boter; 2 dl gezeefde tomaten; 1 theelepel bouillonpoeder; zout; peper; gembersiroop

Bereiding

  • Snijd de kalkoenfilet in pinkdikke reepjes. Maak de paprika schoon, verwijder steel en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees van de paprika en de ananas in stukjes.

  • Verhit de boter en roerbak de kalkoenfilet rondom bruin. Bak de paprika circa 1 minuut mee, draai het vuur laag en laat het vlees in 5-7 minuten gaar worden. Voeg de gezeefde tomaten. de ananas en het ananassap toe en breng de saus aan de kook. Breng op smaak met het bouillonpoeder, zout, peper en desgewenst een scheutje gembersiroop.

Bereidingstijd

20 minuten

Opmerkingen

Lekker met rijst en sperziebonen.

Bron

Menu

f t g m