Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Geroerbakte taugé

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Thais hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten

2 eetlepels plantaardige olie; 4 teentjes knoflook, gepeld en fijngehakt; 125 gram mager varkensvlees, in dunne plakjes gesneden; 125 gram gepelde garnalen; 1 eetlepel vissaus; 1 eetlepel sojasaus; 1/2 theelepel suiker; versgemalen peper; 400 gram taugé, gewassen en uitgelekt

Bereiding

  • Verhit de olie in een wok of grote braadpan en fruit hierin de knoflook lichtbruin.

  • Voeg de plakjes vlees toe en roerbak ze aan weerskanten goudbruin.

  • Doe de garnalen in de wok en warm ze mee.

  • Breng het geheel op smaak met vis- en sojasaus, suiker en peper.

  • Schep tot slot de taugé door het mengsel en roerbak de groente 2-3 minuten.

Bereidingstijd

10 minuten

Opmerkingen

-

Bron

De beste Thaise recepten

f t g m