Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Biefstukspies met romige mosterdsaus

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

4 biefstukken, in blokken van 3x3 cm; zout; versgemalen peper; 50 gram boter; 2 sjalotten, gesnipperd; 1 teentje knoflook, geperst; 2 eetlepels dragon, fijngehakt; 50 ml witte wijn; 1 eetlepel grove Dijonmosterd; 100 ml slagroom

Bereiding

  • Rijg de blokjes biefstuk aan de spiesen en bestrooi ze rondom met zout en peper en bestrijk ze met een beetje olie.

  • Verwarm de boter in een pan. Fruit de sjalot lichtbruin en voeg dan de knoflook en dragon toe. Bak een minuut mee en blus af met de wijn. Voeg de mosterd en de slagroom toe en laat onder roeren een paar minuten zachtjes koken. Breng de saus op smaak met zout en peper.

  • Verwarm ondertussen de grillpan en grill de biefstukspiesen om en om in circa 3 minuten per kant rosé.

  • Serveer de spiesen met de saus.

Bereidingstijd

20 minuten

Opmerkingen

-

Bron

Koken met de Keurslager

f t g m