• Vongole

  • Ravioli

  • Tulbandjes

  • Aardbeienrol

Copyright 2019 - Mijn keukenschrift

Uienmarmelade

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bijgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

100 gram boter; 6 uien, fijngesneden; 75 gram suiker; 50 ml azijn; 200 ml rode wijn

Bereiding

  • Smelt de boter en bak de uien zacht en glazig.

  • Schenk er 100 ml water bij en laat met een deksel op de pan 20 minuten stoven (voeg eventueel nog wat water toe).

  • Voeg al roerend de suiker toe en bak de uien nog enkele minuten. Schenk er de azijn en de rode wijn bij, breng aan de kook en laat inkoken tot het vocht bijna verdampt is.

  • Schep in kom of pot en laat afkoelen.

Bereidingstijd

40 minuten

Opmerkingen

Bron

delicious.

f t g m