Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Frittata met rode ui en kwark

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vegetarisch hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

6 rode uien, in ringen; 1 eetlepel boter; 2 eetlepels olie; 6 eieren; 250 gram magere kwark; peper; zout; 10 gram gemengde tuinkruiden; 4 eetlepels geraspte oude kaas

Bereiding

  • Bak de uien in een mengsel van olie en boter goudbruin.

  • Klop de eieren en de kwark met royaal peper en wat zout door elkaar en giet dit mengsel over de uien.

  • Strooi er tuinkruiden en kaas over.

  • Bak de omelet op een laag vuur tot het mengsel is gestold en de kaas is gesmolten.

  • Snijd de frittata in punten.

Bereidingstijd

35 minuten

Opmerkingen

-

Bron

Sla

f t g m