Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Frittata met paprika, rode ui en geitenkaas

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Vegetarisch hoofdgerecht voor 2 personen

Ingrediënten 

6 eieren; olie; 1 rode ui, gehalveerd en in plakjes; 1 rode paprika, in stukken van 2 cm; 100 gram geitenkaas; handje verse peterselie en bieslook, grof gehakt; ½ theelepel paprikapoeder; peper en zout uit de molen

Bereiding

  • Kluts de eieren stevig met peper en zout.

  • Verhit 1 eetlepel olie in de koekenpan en fruit ui en paprika 3-4 minuten.

  • Voeg de geklutste eieren toe en bak op niet te hoog vuur 5-6 minuten tot het ei bijna gestold is.

  • Verkuimel de geitenkaas erover, strooi de kruiden erover en het paprikapoeder en schuif nog 2-3 minuten onder een hete grill tot de frittata goudbruin kleurt.

  • Snij in punten.

Bereidingstijd

15 minuten

Opmerkingen

Serveer met een salade.

Bron

Elle Eten

f t g m