Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Indiaas naanbroodje met ei en currysaus

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Indiaas voorgerecht voor 2 personen

Ingrediënten 

2 voorgebakken gekruide naanbroodjes; ½ eetlepel olie; 1 ui, gesnipperd; ½-1 eetlepel kerriepoeder; 4 eetlepels zure room; 2 eetlepels mayonaise; 2 eetlepels koriander, fijngehakt; ¼ krop ijsbergsla, in dunne reepjes; 4 hardgekookte eieren, grof gehakt; 2 eetlepels gedroogde gefruite uitjes (potje)

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 220°C en bak de naanbroodjes volgens gebruiksaanwijzing af.

  • Verhit intussen de olie in een steelpan en fruit de ui zachtjes glazig.

  • Schep de currypasta erdoor en fruit alles circa 1 minuut. Laat dit iets afkoelen en roer dan de zure room, mayonaise, grofgehakte eieren en de helft van de koriander erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe.

  • Snijd de naanbroodjes overlangs open en bestrijk de snijvlakken heel dun met de currysaus. Leg de onderkanten op twee borden en verdeel de slareepjes erover.

  • Schep de rest van de currysaus erover en strooi tot slot de koriander en de gedroogde gefruite uitjes erover. Leg de bovenkanten van de naanbroodjes erop

Bereidingstijd

15 minuten

Opmerkingen

-

Bron

Smulweb

f t g m