Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Garnalencocktail met verse kruiden en limoenmayonaise

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Voorgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

1 limoen; 4 eetlepels yoghurtmayonaise; 15 gram verse koriander; 15 gram verse basilicum; 250 gram cocktailgarnalen; versgemalen peper

Bereiding

  • Limoen schoonboenen, schil boven kom fijn raspen. Mayonaise door rasp roeren.

  • Limoen uitpersen. Blaadjes van koriander en basilicum fijn hakken.

  • Kruiden en limoensap door garnalen mengen. Op smaak brengen met peper.

  • Garnalenmengsel over vier cocktailglazen verdelen. Op elke cocktail 1 eetlepel limoenmayonaise scheppen.

Bereidingstijd

10 minuten

Opmerkingen

-

Bron

AllerHande

f t g m