Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Biefstuk met geroosterde groenten

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Hoofdgerecht voor 2 personen

Image

Ingrediënten 

2 teentjes knoflook, geperst; 4 eetlepels olijfolie; 1 rode paprika, in vieren; 1 klein aubergine, in plakken van ± ½ cm; ½ kleine courgette, in plakken van ± ½ cm; 2 ciabattabroodjes met olijven; 2 eetlepels tapenade of pesto; 75 gram verse geitenkaas, in stukjes; 2 biefstukjes à 125 gram; 1 eetlepel fijngesneden marjolein; zout; peper; 2 eetlepels balsamico-azijn; 15 gram rucola

Lees meer: Biefstuk met geroosterde groenten

Visburgers met avocadosalade

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief

Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

1 rode ui; 400 gram visfilet van koolvis, schelvis of heek; 1 ei; 4 eetlepels kappertjes, uitgelekt, fijngesneden; 1 (liefst biologische) citroen, schil geraspt, sap geperst; 1 klein krop kropsla; 2 avocado's, eetrijp; 1 zakje dille; 250 ml Griekse yoghurt; 2 eetlepels olijfolie; 4 Italiaanse broodjes (afbak of vers)

Lees meer: Visburgers met avocadosalade

f t g m