Copyright 2017 - Mijn keukenschrift

Bucatini met venusschelpen, knoflook en chorizo

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten

48 kleine venusschelpen; 500 gram pasta, bucatini, ongekookt; 6 eetlepels olijfolie; 2 teen knoflook, fijngewreven; 1 eetlepel peterselie, vers, fijngehakt; 5 eetlepels droge witte wijn; 400 gram tomaten uit blik, in kleine blokjes; 1,5 theelepel gedroogde peperoncini, fijngesneden; 75 gram chorizo

Lees meer: Bucatini met venusschelpen, knoflook en chorizo

Cannelloni gevuld met ricotta, spinazie en pijnboompitten, met tomatensaus

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Cannelloni ripieni di ricotta, spinaci e pignoli, con salsa di pomodori

Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

300 gram ricotta; 20 gram Parmezaanse kaas; 2 eetlepels bladpeterselie; 2 eetlepels verse basilicum; 2 eieren; 300 gram verse spinazie; 1 pak cannelloni; 2 eetlepels olijfolie extra vergine; 350 gram rauwe ham; 1 eetlepel vloeibare margarine

Lees meer: Cannelloni gevuld met ricotta, spinazie en pijnboompitten, met tomatensaus

f t g m