Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Fusilli met roomsaus

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een snel vegetarisch pastareceptje.

Nodig voor 4 personen

300 gram fusilli; 300 gram broccoliroosjes; 200 gram cherrytomaatjes; 1 ui; 1 eetlepel olijfolie; 150 gram Boursin; 150 ml slagroom; zout; peper

Bereiding

  • Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laatste 4 minuten broccoli toevoegen en meekoken.

  • Intussen tomaten wassen en halveren. Ui pellen en snipperen.

  • In pan olie verhitten en ui circa 2 minuten fruiten. Boursin en room toevoegen en op laag vuur kaas al roerend laten smelten. Tomaat toevoegen en circa 1 minuut meeverwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper.

  • Fusilli en broccoli vermengen met saus. Direct serveren.

f t g m