Cannelloni gevuld met ricotta, spinazie en pijnboompitten, met tomatensaus

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Hits: 1473

Cannelloni ripieni di ricotta, spinaci e pignoli, con salsa di pomodori

Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

300 gram ricotta; 20 gram Parmezaanse kaas; 2 eetlepels bladpeterselie; 2 eetlepels verse basilicum; 2 eieren; 300 gram verse spinazie; 1 pak cannelloni; 2 eetlepels olijfolie extra vergine; 350 gram rauwe ham; 1 eetlepel vloeibare margarine

Voor de tomatensaus: 1 teen knoflook; 500 ml Bertolli Tomatenbasissaus; 1 eetlepel oregano; paar takjes basilicum; 40 ml olijfolie, extra vergine

Extra nodig: voedselspuit

Bereiding

Bereidingstijd

1 uur en 15 minuten

Opmerkingen

Bron

Bertolli