Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Pasta met tonijn

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dit recept is afkomstig van de 'Venkeltelers'. In de ingrediëntenlijst staan 4 venkelknollen, wanneer het grote venkelknollen zijn zijn 2 venkelknollen voldoende.

Nodig voor 4 personen

400 gram pasta; 4 venkelknollen, in stukjes; 2 blikjes tonijn; 1 ui, fijngesneden; 50 ml olijfolie; 80 gram pijnboompitten; 80 gram rozijnen; 1 bakje kerstomaatjes, gehalveerd; 5 ansjovisfilets; zout; peper

Bereiding

  • Kook de pasta beetgaar.

  • Kook de venkel in 10 minuten gaar.

  • Verwarm de olie en smoor het uitje daarin.

  • Voeg de pijnboompitten, rozijnen en tonijn toe.

  • Roer de venkel, pasta, tomaatjes en ansjovis door het mengsel en breng op smaak met zout en peper.

f t g m