Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Pasta al limone

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vegetarisch hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

400 gram penne; 1 citroen, schoongeboend; 250 ml slagroom; 100 gram parmezaanse kaasflinters

Bereiding

  • Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Rasp de gele schil van de citroen fijn en pers 1 helft uit. '

  • Breng de slagroom met de citroenrasp zachtjes aan de kook en breng de citroensaus op smaak met 1-2 eetlepels citroensap, zout en (versgemalen) peper.

  • Schep de citroensaus door de warme pasta, bestrooi met Parmezaanse kaas naar smaak

Bereidingstijd

20 minuten

Opmerkingen

Lekker met een groene salade.

Bron

AllerHande

f t g m