Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Linguini met pastrami en venkel

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoofdgerecht voor 4 personen

Linguini met pastrami en venkel

Ingrediënten 

200 gram pastrami, in reepjes; 2 eetlepels olijfolie; 2 tenen knoflook, fijngehakt; 1 theelepel venkelzaad; mespunt chilipepervlokken; 1 knol venkel, in dunne reepjes; 1 blik tomatenblokjes à 400 gram; 350 gram linguini; zout; versgemalen peper; 100 gram versgeraspte Parmezaanse kaas

Bereiding

  • Verwarm de olie en bak de reepjes pastrami samen met de knoflook, venkelzaad en chilipeper zachtjes lichtbruin. Voeg de venkel toe en houd het groen apart voor straks.

  • Bak de venkel circa 3 minuten mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng de saus aan de kook, laat zonder deksel circa 10 minuten pruttelen.

  • Kook ondertussen de linguini in ruim water met zout bijtgaar. Breng de saus op smaak met zout en peper. Giet de linguini af en schep ze door de saus. Bestrooi met venkelgroen en Parmezaanse kaas.

Bereidingstijd

20 minuten

Opmerkingen

-

Bron

Keurslager

f t g m