Bucatini met venusschelpen, knoflook en chorizo

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Hits: 1097

Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten

48 kleine venusschelpen; 500 gram pasta, bucatini, ongekookt; 6 eetlepels olijfolie; 2 teen knoflook, fijngewreven; 1 eetlepel peterselie, vers, fijngehakt; 5 eetlepels droge witte wijn; 400 gram tomaten uit blik, in kleine blokjes; 1,5 theelepel gedroogde peperoncini, fijngesneden; 75 gram chorizo

Bereiding

Bereidingstijd

30 minuten

Opmerkingen

De bucatini kunt u vervangen door een andere lange pasta, zoals spaghetti of fettuccine. Als u echt wilt uitpakken kunt u wat meer schelpdieren door de saus doen - mosselen en kokkels bijvoorbeeld.

Bron

Hot hot hot! Gerechten met pit – Paul Gayler