Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Mediterrane ovenschotel

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief

Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten

300 gram volkoren macaroni; 250 gram cherrytomaatjes; 1 courgette; 1 oranje paprika; 1 gele paprika; 200 gram artisjokharten uit blik; olijfolie om in te bakken; 125 gram crème fraîche; 2 eieren; 1 eetlepel balsamico azijn; 1 eetlepel Italiaanse kruiden; 200 gram pecorino aan één stuk; 75 gram pijnboompitten; 0.5 bosje basilicum

Lees meer: Mediterrane ovenschotel

Pappardelle met garnalen en pesto

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

200 gram pappardelle al dente gekookt; 500 gram gepelde garnalen; 3 ovale tomaten, ontveld, zaadjes verwijderd en in blokjes; 1 rode peper, zaadjes verwijderd en gehakt; 50 ml witte wijn; 2 eetlepels olijfolie; zout; 1 theelepel rozemarijnnaalden; 1 knoflookteen, gehakt; 1 theelepel tijmblaadjes; 1 bosje basilicum, de blaadjes; 2 eetlepels Parmezaanse kaas, gemalen; 100 ml olijfolie

Lees meer: Pappardelle met garnalen en pesto

Pasta al limone

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Vegetarisch hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

400 gram penne; 1 citroen, schoongeboend; 250 ml slagroom; 100 gram parmezaanse kaasflinters

Lees meer: Pasta al limone

Pappardelle met hertenstoof

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Hoofdgerecht voor 4 personen

Image

Ingrediënten 

1 kg hertenpoelet; extra vergine olijfolie; handje verse tijmblaadjes; 1 rode ui, gesnipperd; 4 teentjes knoflook, gepeld en fijngehakt; 1 wortel, geschild en fijngehakt; 2 stengels bleekselderij, fijngehakt; 3 dl Aglianico Epicuro (Italiaanse rode wijn); 2 blikken gepelde tomaat, à 400 gram; 400 gram verse pappardelle; 100 gram boter; 40 gram geraspte Parmezaanse kaas en eventueel nog extra voor op tafel

Lees meer: Pappardelle met hertenstoof

Pasta met avocadofetasaus en garnalen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief

Dit heerlijke pastagerecht met avocado stond in een oude Foodies. De avocado maakt de saus heerlijk romig, de feta en de peper geven het de extra smaak, de combinatie met de garnalen is erg lekker. Deze pasta is in een half uurtje klaar.

Nodig voor 4 personen

450 gram grote garnalen; 200 gram feta; 100 gram crème fraîche; 2 avocado's; 3-4 eetlepels citroensap; zout; peper; 2 teentjes knoflook; 1 rode peper; 400 gram linguine (eventueel vervangen door tagliatelle); 2 eetlepels olijfolie

Lees meer: Pasta met avocadofetasaus en garnalen

f t g m