Copyright 2018 - Mijn keukenschrift

Spaghetti met gehaktsaus en peterselie

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief

Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten

3 eetlepels olijfolie; 50 gram dunne plakjes pancetta of ontbijtspek; 400 gram rundergehakt; 4 sjalotten, fijngesneden; 4 tenen knoflook, fijngehakt; 1 rode paprika, in kleine blokjes; 2 stengels bleekselderij, fijngesneden; 1 blik gepelde tomaten à 400 gram, in stukjes gesneden; 400 gram spaghetti; 50 gram (blad)peterselie, blad fijngesneden; 50 gram Parmezaanse kaas

Lees meer: Spaghetti met gehaktsaus en peterselie

Spaghetti met uiengehakt en knoflooktomaten

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Volkoren spaghetti met gehakt, veel uien en sappige tomaten met knoflook uit de oven.

Nodig voor 2 personen

5 tomaten; olijfolie; versgemalen zwarte peper; 2 teentjes knoflook, uitgeperst; gemalen chilivlokken; 2 teentjes knoflook, gesnipperd; 170 gram volkoren spaghetti; 1 rode ui; 3 gele uien; 200 gram rundergehakt; 1 theelepel gedroogde tijm; 75 gram geraspte Parmezaanse kaas

Lees meer: Spaghetti met uiengehakt en knoflooktomaten

Spaghetti met paddenstoelensaus

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Vegetarisch hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

300 gram spaghetti; 3 eetlepels olijfolie; 1 ui, fijngesneden; 1 rode paprika, fijngesneden; 200 gram gemengde paddenstoelen, in plakjes; 450 gram spinazie (diepvries); 125 ml slagroom; 175 gram gemalen belegen of oude kaas

Lees meer: Spaghetti met paddenstoelensaus

f t g m