Copyright 2019 - Mijn keukenschrift

Pastasalade met maïs, feta en parmaham

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dit is een ideaal lunchgerecht om de avond van te voren te maken en vervolgens de dag erna mee te nemen naar het werk.

Nodig voor 2 personen

165 gram volkoren of speltpasta (penne/fusilli); 70 gram Parmaham, in plakjes; 4 eetlepels olijfolie; 150 gram maïskorrels, uitgelekt; 125 gram feta, in blokjes; bosje lente-uitjes, in dunne ringetjes; versgemalen peper; chilivlokken; basilicum

Bereiding

  • Kook de pasta beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Spoel de pasta vervolgens af onder koud water zodat de pasta niet meer nagaart.

  • Schep de pasta, feta, maïs, parmaham en lente-uitjes door elkaar. Meng vervolgens de oijfolie met naar smaak zwarte peper en chilivlokken door de pasta.

  • Garneer met wat blaadjes basilicum.

Eet smakelijk!

f t g m