Copyright 2017 - Mijn keukenschrift

Pocheren

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Pocheren is het garen van voedsel bij een lage temperatuur, de temperatuur is maximaal 90°C.

Lees meer: Pocheren

Römertopf

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Koken met de römertopf heeft een eeuwenoude traditie. De Romeinen stoofden hun gerechten in het eigen vocht in aardewerk.

Lees meer: Römertopf

Rookoven

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Om zelf gerechten te roken kan een rookoventje gebruikt worden. Deze kan gewoon op een gas- of elektrisch fornuis geplaatst worden. Op open vuur kan het rookoventje ook gebruikt worden.

Lees meer: Rookoven

f t g m